Leergierige deelnemers bij Spelregelcafé

We hebben op twee avonden het spelregelcafé gehouden, 7 november voor de A-jeugd en op 21 november voor de C-jeugd. Op de 1e avond waren er circa 20 A-jeugdleden en 1 persoon van D3. Op de foto een gedeelte van de deelnemers.

Uitslag 7 november
Iedereen is gekomen tot niveau 5 (hoogste niveau). Niet iedereen heeft dit afgemaakt. Reden is soms traagheid van internet, onduidelijkheid gebruik etc. Met goede begeleiding en uitleg is het niveau goed haalbaar geweest.

2e avond, 21 november
Op 21 november was de C-jeugd aan de beurt. Die avond hadden we circa 25 deelnemers. Iedereen was zeer gemotiveerd tijdens het maken van de test ook al blijft het lastig dat er vragen worden gesteld waar je zelf niet mee te maken hebt.

Uitslag 21 november
De mensen zijn gekomen tot niveau 3 tot 5. Helaas geen mensen die het hebben af kunnen ronden. Hieronder een foto van de mensen die hebben deelgenomen.
Het enthousiasme en de leergierigheid van de deelnemers hebben wij als erg positief ervaren. Namens de organisatie (Jeroen, Marien en Daniëlle) heel erg bedankt voor jullie deelname.