Beachvolleybal in Rijswijk

Vorig seizoen hebben een aantal DEO-leden met veel plezier beachvolleybaltrainingen gevolgd op de mooie velden in Rijswijk. Ook komende zomer organiseren PointMaker Volleybal samen met BVV Beachlife deze trainingen weer.

De beachlocatie Vredenburch in Rijswijk is zeer populair en heeft grote voordelen ten opzichte van het strand. Het is dichtbij, je staat nooit in de file en er is voldoende, gratis parkeergelegenheid vlak naast het veld. Daarnaast is er minder wind en is de locatie per openbar vervoer goed bereikbaar.

De trainingen starten op woensdag 16 mei. De mini’s en C-jeugd trainen van 16.30 tot 17.30. Daarna volgt tot 19.00 de A & B-jeugd en aansluitend van 19.00 tot 20.30 de senioren. Alle groepen worden getraind door trainers met beachvolleybal ervaring. Op 22 augustus is de laatste training.

Op www.lindobeach.nl kan je inschrijven en meer informatie vinden onder BVV Beachlife.