Uitnodiging ABC JEUGD kamp 5e jubileumeditie (vervallen)

Gelet op de Corona regelgeving hebben wij besloten het Jeugdkamp dit jaar niet door te laten gaan.
Met excuses voor het ongemak en dank voor jullie begrip in deze.
Met sportieve groeten,
Het Bestuur

Beste Jeugdleden,

Ook dit jaar gaan we het volleybalseizoen weer gezellig afsluiten met het jaarlijkse jeugdkamp voor de A,B en C jeugd. Op 12, 13 en 14 juni 2020 gaan we weer naar het labelterrein Staelduin in Gravenzande voor de speciale jubileumeditie van het DEO jeugdkamp.

Omdat we willen weten wie er allemaal meegaan, vragen we jullie dit inschrijfformulier uiterlijk 30 april 2020 in te vullen en te mailen naar het kamp en co team. (gegevens in de bijlage).

De kosten voor deelname aan het kamp zijn ook dit jaar slechts € 35,-. (inclusief eten & drinken).

Het programma van het weekend is als volgt, vrijdag avond rond 19.00 uur vertrekken we op de fiets naar Gravenzande waar de tenten opgezet gaan worden en een avondspel zal worden gespeeld, zaterdag zal voor een groot deel in het teken staan van volleybal en chillen. De zaterdag zal worden afgesloten met een gezamenlijk “diner” en een gezellige avond. Zondag worden de tenten weer ingepakt en gaan we rond 14.00 uur op de fiets weer terug richting Nootdorp. Voor vragen kunnen jullie terecht bij het kamp en co team