Eerste minitoernooi van dit seizoen

Afgelopen zaterdag was het eerste minitoernooi van dit seizoen. Anders dan voorgaande jaren: De mini’s worden verwacht deel te nemen aan deze toernooien.
Voor sommige mini’s was dat daarom wel een beetje spannend maar wat blijkt: het is heel erg leuk en gezellig! Lees hieronder de leuke ingezonden stukjes van de drie teams die mee hebben gedaan.

Walter en Barbara

Verslag van team N3

De meiden van niveau 3 hebben het fantastisch gedaan! Sommigen van hen zitten nog maar net op volleybal, maar konden toch prima meekomen met sommige meer ervaren (tegen)spelers.
De meiden hebben vooral heel veel geoefend met het passen van de bal en het doordraaien als de bal over het net ging. Mogelijk dat ze coach Menno ‘s nachts in hun dromen nog horen: “En wat doe je als de bal over het net is?”
Met twee gelijkspel, één verlies en één winst mogen de meiden trots zijn op hun tweede plek in de poule, maar nog meer op hun inzet, plezier en sportieve spel!

Verslag van team N4

Het team heeft vier leuke sets gespeeld. Er waren leuke rally’s met drie keer spelen. Ze zaten allemaal goed in de service vanaf de achterlijn! Maar bovenal hebben ze goed met elkaar gecommuniceerd en leuk volleybal gespeeld.
Het was voor een aantal de allereerste wedstrijd op een toernooi of de eerste keer niveau 4 spelen. Het was soms even aftasten en de spirit steeg ook meer bij een gemaakt punt 🙂 Superleuk gespeeld team DEO!

Verslag van team pannenkoek. (N5)

Het niveau 5 team van DEO had superveel zin in het toernooi. En dat was ook te merken; de wedstrijden waren spannend en overwegend waren we het sterkst.
Prachtige services en mooie passes, communiceren in het veld en punten vieren met yell: pánnenkoek! De meiden hadden veel plezier samen. Goed gedaan team Pannenkoek van DEO!