Dames 3 in de 2e klasse

Dit seizoen heeft dames 3 de sprong gewaagd naar de tweede klasse onder het mom van niet geprobeerd altijd spijt. Vorig seizoen waren we bijna kampioen. Het is dat Netwerk net iets slimmer was en wij te lief, anders hadden wij die hoofdprijs echt wel in de wacht gesleept. Daarom ontbrak het ons niet aan zelfvertrouwen dus die inschrijving was een feit. De doelstelling: leren omgaan met een hoger niveau en niet weggeslagen worden. Met knikkende knietjes begonnen we het seizoen en wat bleek, de hoogmoed was niet eens onterecht. Zo her en der sprokkelden we setjes bij elkaar, met als diepte punt de wedstrijd tegen Velo. (Kijk vooral niet op de nevobo site wat we van die wedstrijd hebben gebakken ;)) Maar Dames 3 bleek veerkrachtig en haalde bij de volgende wedstrijd de eerste overwinning binnen. 

Inmiddels staan we mooi in het midden. Op naar het linker rijtje met hulp van onze geweldige trainers Erik en Paul. Het geheim van dames 3? Fouten en faalangst mogen er zijn maar we moeten gewoon niet balen maar stralen! 

Barbara (D3)