Mini toernooi bij Volevo 

Afgelopen zaterdag was er weer een minitoernooi. Dit keer bij Volevo. Niveau 3 was gepromoveerd naar niveau 4. En het was alsof de meiden het al jaren speelden. Wat ging het goed! Hier onder de ingezonden stukjes. 

Toernooiverslag van N4.2  

De wedstrijden spelen volgens niveau 4 gingen heel goed. Een hoop leuke rally’s gezien! Coaches Wouter en William zagen de meiden netjes in een ruit staan, posities wisselen, passen, vangen, terugspelen, samen winnen, samen verliezen en een hoop spelplezier beleven! 

Het N4.1 team ging lekker aan de slag bij het toernooi. Na opgewarmd te zijn in de eerste set, hebben ze met z’n allen enthousiast gespeeld en werd er met regelmaat ook in drieën gespeeld. 

Hoewel er geen winst behaald werd hebben ze met elkaar het plezier hooggehouden. Goed gespeeld team N4.1! 

Het team Pannenkoek startte het toernooi goed en won direct het eerste potje. Daarna kwam wat meer tegenstand en bleef het steeds weer spannend. In het spel was er rust, er werd supermooi gepast en zelfs meerdere malen in drieën gespeeld! Goed gedaan team Pannenkoek!