Oliebollen toernooi

We kijken terug op een zeer geslaagd oliebollen toernooi! Er waren zoveel aanmeldingen dat we maar liefst 6 grote teams konden maken! Er werd leuk gespeeld en veel mensen hebben weer wat nieuwe mensen leren kennen binnen de vereniging! Ook de jeugdleden konden goed meekomen ondanks het hoge net.  

Meedoen is belangrijker dan winnen natuurlijk, maar we wilden het winnende team nog wel even in het zonnetje zetten via de weekmail! Het winnende team was team 2 bestaande uit Ryan, Tijn, Lauryn, Tess, Arriën, Rutger, Jason en Menno! Zijn wonnen maar liefst 3 van de 4 wedstrijden!  

Daarnaast willen we iedereen bedanken die heeft geholpen met het klaarzetten en weer opruimen van tafels en stoelen voor de aansluitende pubquiz! Het was een bijzondere plek voor de pubquiz, maar met zijn allen hebben we er een leuke avond van gemaakt. Dit was natuurlijk ook niet mogelijk geweest zonder het sterrenteam dat de pubquiz heeft georganiseerd. Heel erg bedankt Sascha, Hans, Robbin en Dieuwertje voor het bedenken van de leuke vragen en de livemuziek! Hierbij (zie bijlagen) nog een paar leuke foto’s en een filmpje voor een sfeerimpressie!