DEO 3.5 – Punch H12

Een volleybalwedstijd in de vakantie dat is niet zo handig voor een klein volleybalteam waar de nodige mannen nog kleine kinderen hebben.

Gelukkig was daar DEO H4!

Met maar liefst 3 invallers van H4 trok Deo op zaterdag om 12:00 uur ten strijde naar de studenten in Delft. Daar aangekomen zagen we de nodige brakke koppies van diverse Punch volleyballers, het was de avond ervoor laat geworden hoorden we hier en daar en sommigen hadden vrijdagavond een wedstrijd gespeeld en hun vuile shirts maar in de sporthal gelaten….

Dan de wedstijd, wat een toppers zeg die H4 mannen, dat wisten we natuurlijk al lang maar het mag nogmaals gezegd worden. 3 man van H4 in de voorhoede en 3 man van H3 in de achterhoede! Een buitenman die je 1 keer de tip geeft om mee te blokken op midden en hatseflats hij doet het! 1 keer? Jawel 1 keer! Daar kunnen vele H3 mannen nog wat van leren ;). Een middenman die de avond daarvoor meespeelde met H2, communiceert in het veld als een malle, een top pass aflevert bij de spelverdeler en een glimlach heeft van Deo tot Lycurgus en terug wanneer hij scoort, blokt of een reddingsbal heeft! En een stralende spelverdeler die voor het eerst 5-1 speelt en helemaal glundert bij een up voor de dia! Yes een extra aanvaller! De derde helft moest even op gang komen (Punch schenkt geen alcohol voor 14:00 uur dus we begonnen met een kindercola feestje) maar vanaf 14:00 uur stonden de pitchers op tafel. En natuurlijk niet te vergeten de Teamschaal met patat en bitterballen.