Eindtoernooi 31 mei

Nu het seizoen op z’n einde loopt en de zomer voor de deur staat, is op 31 mei tijd voor het eindtoernooi!

Nog een laatste vrijdagavond met elkaar een balletje slaan en een borreltje (of frisje) doen. Wie heeft daar nou geen zin in?

Net zoals bij het oliebollen toernooi trapt de jeugd het toernooi af; van 18:30 tot 19:30 kan je als mini/C/B jeugd een paar wedstrijdjes komen spelen. Ook dit keer zijn ouders welkom om mee te spelen, dit kan ook in het opgaveformulier worden aangegeven.

Na 19:30 nemen de senioren de velden over. Vanaf 20:00 zal de competitie in voor gemaakte teams weer losbarsten! Achteraf zal er met elkaar geproost worden op de nieuwe hal, daar wil je toch bij zijn 😊

De tijden van het programma op 31 mei, onder voorbehoud van de zaalhuur, zijn dus als volgt:

18:30 – 19:30 Jeugd toernooi

20:00 Start Senioren toernooi